Gila! Wanita Ini Nekad Ubah Diri Jadi Vampire!

Maria Jose Cristerna mempunyai satu bulan tanpa tekanan. Tidak seperti orang-orang yang berebut untuk kostum Halloween yang terakhir, Maria dapat yakin bahawa dia akan mengalahkan sesiapa pada pesta 31 Oktober hanya dengan muncul. Pada hari itu – sama seperti yang lain – Maria pergi sebagai Wanita Vampire Mexico.

Ibu berusia empat tahun yang berusia 37 tahun itu memulakan transformasi fizikalnya setelah melarikan diri dari hubungan yang kasar.

“Apa yang saya lakukan adalah membawa apa yang ada dalam diri saya. Itulah yang selalu saya lakukan sebelumnya. Lebih daripada apa-apa ada ketakutan. Takut dia tidak menyukainya, atau takut ditindas secara psikologi, “katanya kepada CBS News tentang hubungannya dengan bekas suaminya. “Selepas itu, saya boleh bernafas, kerana ramai wanita boleh bernafas apabila mereka boleh bangun pada waktu pagi dan minum kopi tanpa rasa seolah-olah seseorang akan memerah tenggorokan mereka. Itulah bagaimana saya fikir ia, dalam satu cara. ”

Akhirnya bebas untuk menyatakan diri, bekas peguam memulakan proses mendapatkan 40+ tatu, memfailkan gigi dan tanduk titanium yang dimasukkan ke dalam dahinya – yang mana semuanya memperoleh gelaran Rekod Dunia “Guinness World Record” oleh Wanita.

^ The Vampire Lady sebelum, semasa dan selepas transformasinya.

Bukan sahaja Vampire Lady seorang peminat tatu peribadi, tetapi dia seorang artis dakwat berbakat.

“Tattooing adalah cara saya untuk menjadi abadi, yang benar-benar menjadi vampire dan tidak mati – meninggalkan kerja saya pada kulit orang lain,” katanya pada tahun 2011.

The Vampire Lady juga mendapat satu langkah lebih dekat ke keabadian tahun lepas ketika Ripley melemparkan model lilin bersaiz hidupnya. Anda boleh menyemaknya di Multiple Ripley’s Believe It atau Tidak kedai di seluruh dunia …

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*